Start Nieuws
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Meiden van de DG3, winnen van De Vliet DG1, met 5-2 PDF Afdrukken E-mailadres
Waterpolo - Verslagen
maandag 13 maart 2017 21:08

Na 7 weken, was het eindelijk weer een keertje zover, dat de meiden van de Dg3, zichzelf konden laten zien, in ons eigen vertrouwde bad "de Veur". In deze 7 weken rust, heeft Tessa gelukkig kunnen herstellen van haar blessure, en zij zou vandaag gewoon meespelen. Nick is als wissel ingezet tussen de meiden, voor het geval het nodig was..Vorige keer hebben we gewonnen van dit team, maar zou dat dit keer ook lukken? Dat moesten we eerst maar eens bewijzen...

In het eerste partje, was het snel raak, en scoorde Kyara vrij snel de openingstreffer, wat ze daarna nog een keer herhaalde, en we al snel 2-0 voorstonden..

In de "rust" even het 1 en ander besproken, en was het tijd voor het tweede partje. Nick kwam het water in, zocht een goede positie en scoorde voor ons de 3-0!..

Ons team, en de jongens en meiden van de Vliet, zochten elkaar over en weer op, en de stand bleef in dit partje onveranderd, met 3-0 gingen we het derde partje in...

Tuurlijk is dat een leuke stand, maar we waren er nog niet. Een overwinning was echt nog niet zeker. De tegenstander had nog niet "opgegeven"", en zo kwam er dus een tegendoelpunt...3-1!! Even wat vaart erin, en Fabienne zorgde voor de 4-1..

Even wat gewisseld aan de kant, en in het vierde partje was het de tegenpartij, die zich weer liet zien..4-2! En wat een geluk voor Tessa, na een lange blessure, en dan in je eerste wedstrijd sinds tijden, scoor je toch mooi, het laatste doelpunt van deze wedstrijd, en kunnen we een eindstand van 5-2 noteren. De meiden blijven hierdoor een mooie 5de plaats, in de poule behouden.

Na deze wedstrijd, werd er afscheid genomen van Rosanne, zij heeft besloten een andere sport te gaan beoefenen.

Volgende week spelen we een wedstrijd in de Lier, dan spelen we tegen Het Westland DG1.

d3 maart 1d3 maart 2

 
SG WZC op Facebook SG WZC op Twitter
 

Komende evenementen