Start Nieuws
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Onnodig verlies Heren 1 SG WZC PDF Afdrukken E-mailadres
Waterpolo - Verslagen
zondag 19 maart 2017 18:40

SG WZC 1 verloor de thuiswedstrijd tegen De Zeeuwse Kust 1 (Vlissingen) geheel onnodig met 7-8 (periodestanden 1-1, 1-2, 4-1 en 1-4).

De start was van beide ploegen aftastend, er werden wat kansen over en weer gemist waarin beide doelmannen zich lieten gelden. Casper Kreffer brak de ban met een mooi schot en zette de eerste score op het bord. Uit een man meer wist de Zeeuwse opponent gelijk te maken: 1-1.

In de tweede periode werd het allemaal wat fysieker en werden de eerste letterlijke tikken uitgedeeld: behalve diverse slagen kreeg de thuisploeg ook twee doelpunten om de oren. Voor het eindsignaal van het tweede part bracht Laurence van Drongelen de stand terug tot 2-3 vanuit de man meer.

Het derde bedrijf werd nog flink wat hectischer voordat de arbitrage (eindelijk) ingreep en de boel wat strakker ging leiden. De thuisploeg profiteerde van deze "gamechanger" en scoorde via drie doelpunten van Jarno Senz, waarvan 1x uit een 5 meter en tweemaal vanuit de man meer, en via de man meer score van Alain Schmidt. De gasten deden eenmaal iets terug: 6-4.

De bordjes leken verhangen maar de thuisploeg grossierde vervolgens in flinke verdedigende fouten waarvan De Zeeuwse Kust gretig gebruik maakte: vanuit diverse counters werd de stand zelfs 6-8.
Jarno Senz bracht SG WZC nog terug tot 7-8 maar stond er nog maar 11 seconden op de klok en was de nederlaag een feit.

Coach Cees Loendersloot had maar één opmerking: "Teleurstellend."
Door de nederlaag zakt SG WZC 1 twee plaatsen op de ranglijst en staat nu 6e.
Doelpunten: Jarno Senz 4x, Casper Kreffer, Alain Schmidt en Laurence van Drongelen ieder 1x.
Gerlof van der Veen: 11 saves en 1 interventie.

Komend weekend speelt SG WZC 1 niet, op zaterdag 1 april volgt de thuiswedstrijd tegen koploper VZV 1. In de Veur gaat de wedstrijdbal om 19.30 uur te water.

jarno senz

 Jarno Senz scoort 4x voor Heren 1 SG WZC (archieffoto)

 
SG WZC op Facebook SG WZC op Twitter
 

Komende evenementen