Start Nieuws
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
D3 speelt uit tegen het Westland in De LIer PDF Afdrukken E-mailadres
Waterpolo - Verslagen
donderdag 23 maart 2017 20:47

Op 18 maart moest D3 een uitwedstrijd spelen tegen het Westland in De Lier. Het Westland staat nummer 3 in het klassement.
Vanwege een zieke Kyara en het weggaan van Rossanne was er voor vervanging gezorgd. Troy en Nick speelden mee.

Er werd gestart om 16.30 uur. Westland scoorde al gauw. Westland oogde zeer sterk. D3 deed hun uiterste best. Julia had een goede assist naar Fabiene, maar Westland verdedigde goed. Wanneer D3 wilde aanvallen werd de bal regelmatig door het Westland onderschept en wisten ze vaak te scoren. Troy probeert nog met snelheid de bal te pakken, maar stuit weer tegen het te sterke Westland aan.

Na twee keer 5 minuten spelen staat het al 0-7. In de derde 5 minuten zwemt Fabienne zich vrij naar voren, maar wordt helaas te laat gezien. Westland bleef scoren. Na drie keer 5 minuten stond het 12-0. Bewonderingswaardig gaf D3 niet op en bleef proberen door de sterke verdediging heen te komen. In de vierde 5 minuten probeert Nick aan te vallen en paast naar Julia. Toch weet het Westland de bal weer te bemachtigen. In de laatste minuut wordt het 0-16. Jammer, maar toch goed dat D3 bleef proberen. Met dank aan de fanatieke invallers Troy en Nick.

d3 tegen westland 1

 
SG WZC op Facebook SG WZC op Twitter
 

Komende evenementen