Start Nieuws
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
WZC Heren 1 wint verdiend van Z&PC: 9-4, herstel 8-4 PDF Afdrukken E-mailadres
Waterpolo - Verslagen
vrijdag 06 oktober 2017 10:49

Na het verlies van vorige week waren de heren van het eerste team uit Zoetermeer super gemotiveerd om te laten zien wat ze in hun nieuwe samenstelling waard zijn. Vanaf het begin kon het aanwezige publiek, waaronder een aantal oud-spelers, genieten van aanvallend en gedurfd spel, met mooie combinaties en vooral: een zelfverzekerd team.

Alain Schmidt opende de score met een prachtig achterwaarts schot waarmee hij de Rotterdamse keeper kansloos liet. Op de zoemer loste Gerlof het gebruikelijke zoemerschot wat doel trof, maar onderweg door Guido aangetikt was. Deze score werd eerst wel geteld (2-0), maar na het einde van de wedstrijd alsnog afgekeurd (1-0 dus). Gelukkig maakte dit doelpunt niet het verschil: WZC was beter en scherper en onderschepte opvallend veel passes door persoonlijke inzet. Daarbij is Gerlof een uitstekende keeper die menig inzet stopte. Uit een break werd het 2-0 waarna de bezoekers in een overtal situatie wisten te scoren: 2-1.

In het 3e part nam de thuisploeg afstand: o.a. Alain (weer een achterwaarts schot) en Guido (boogbal) zorgden voor de periode stand van 6-3. In het laatste part kwam de voorspong niet meer in gevaar en was coach Kees heel tevreden zijn over de inzet en het succes van zijn mannen.

De volgende kans om de heren aan het werk te zien: zaterdag 7 oktober, uit tegen De Gouwe. De Sniep is dichtbij, dus komt u ook?

20170930-heren1

 
SG WZC op Facebook SG WZC op Twitter
 

Komende evenementen