Start Nieuws
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
WZC DG1 handhaaft koppositie: WZC D1-Waterpolo Residentie D2: 19-2 PDF Afdrukken E-mailadres
Waterpolo - Verslagen
zondag 22 oktober 2017 21:41

De trouwe lezer van deze website en alle ouders op de tribune weten het: WZC DG1 is goed bezig in deze competitie! Het team, dat bestaat uit Fabienne, Jaira, Tomas, Dyanne, Esmée, Kyara, Alyssia, Dion, Marvin en Stijn speelt, vergeleken met de andere teams in deze competitie, erg goed samen. Niet alleen weten ze elkaar met de passes te vinden, ook wordt steeds gekeken naar vrije spelers en wordt er sterk verdedigd. Voeg daarbij het scorend vermogen en je hebt de ingrediënten voor winst met grote uitslagen.
Deze week was Waterpolo Residentie D2 de tegenstander. JP was gelukkig net op tijd om de eerste score te noteren: na #14seconden lag het eerste Zoetermeerse doelpunt achter de Haagse keeper. In het eerste part zouden er nog 6 volgen en op de tribune werd al gegokt op het totaal aantal doelpunten... In het 2e part kregen de bezoekers wat meer grip op het spel, of liever, op de spelers van de thuisploeg. P's zijn bij de D's niet zo gebruikelijk, maar omdat het spel harder werd zag scheidsrechter Linda+ zich genoodzaakt dit middel nu wel te gebruiken. Helaas wist de thuisploeg geen gebruik te maken van het voordeel. Ondertussen werden wel doelpunten gemaakt uit reguliere aanvallen en aan het eind van het 2e part was het al 11-0.
In de 3e periode kwam Linda+ ogen te kort om alles te zien wat er gebeurde, maar moest wel voor veel overtredingen fluiten. Door een strafworp (die pas na uitleg van Linda+ van wat een strafworp is, genomen kon worden) kwamen de bezoekers van die nare nul af: 13-1. In de 4e periode waren de bezoekers moegestreden en kon WZC aan het doelsaldo werken: door doelpunten van Fabienne (2x), Stijn, Kyara en Esmée (2x) kwam het totaal op 19. Waterpolo Residentie wist nog een veldaanval te benutten wat de eindstand bepaalde op 19-2.
Door deze winst behoudt WZC D1 de koppositie (alle wedstrijden gewonnen). Het doelsaldo staat op +61, na 4 wedstrijden. Indrukwekkend!
Volgende wedstrijd: zaterdag 4 november in De Veur tegen WZK, dat 2e staat.

Keepster D1

 
SG WZC op Facebook SG WZC op Twitter
 

Komende evenementen