Start Nieuws Archief
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Nieuwe site! PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 24 augustus 2008 13:11
De site is nog in ontwikkeling. De volgende zaken staan nog op stapel:

  • Evenementen kalender waarop te zien is wat er aan evenementen geplant staat zoals feesten Laughing, maar bijvoorbeeld ook oud papier acties en het barrooster en andere evenementen.
  • Een fotogalerie en misschien zelfs filmpjes.
  • Extra informatie met betrekking tot inschrijven, een idee├źnbus, de nieuwsbrief en informatie over onze eigen vereniging.
  • W-roosters, scheidsrechter rooster en spelleiders roosters zijn nog in de maak en zullen zo snel als mogelijk op de site komen.
  • De team roosters zijn bekend en kunnen van de site gedownload worden. De geautomatiseerde variant waarin ook de wijzigingen worden aangegeven komt snel weer terug. De KNZB heeft een andere partij benaderd waardoor helaas de oude software niet meer werkt en herschreven moet worden.

Dus houd de site in de gaten voor nieuwe updates!

Voor de iets fanatiekere Internetters onder ons biedt de site nu de mogelijkheid om de alle nieuwscategorie├źn in de gaten te houden door middel van RSS feeds. De moderne browsers laten hier een RSS icoon rss-icon zien waarop je kunt klikken om je op de feed te abonneren.

Ik hoop dat de nieuwe site naar ieders smaak is. Je kunt mij altijd mailen voor vragen, suggesties of opmerkingen over de site. Feedback is altijd welkom.

Olivier Schotgerrits
(beheerder sg-wzc.nl)