Start Verslagen WZC(SG) wint in Wassenaar van WZK
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
WZC(SG) wint in Wassenaar van WZK PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 12 februari 2017 11:45

Met nog 11 seconden op de klok was Jarno Senz evenals vorige week – toen met 22 seconden te spelen – de matchwinnaar. Hij passeerde ex-international en goalie Martin Nederlof vanuit een strafworp: 5-6 voor SG WZC 1 in een wedstrijd die een vreemd verloop kende (periodestanden 3-0,
1-1, 1-3 en 0-2).

In de eerste twee periodes deden beide ploegen nauwelijks voor elkaar onder. De tussenstand halverwege van 4-1 voor de thuisploeg gaf slechts weer dat WZK doeltreffender was in de afronding.

Alleen Alain Schmidt wist in part twee via een mooie midvooractie de bal in het Wassenaarse net te krijgen(3-1).
Het geloof in een goeie afloop was bij de Zoetermeerders geenszins verdwenen: kansen gaan afmaken was het devies in het tweede wedstrijdgedeelte.

Het derde part werd overtuigend winnend afgesloten (1-3) met doelpunten van Jermaine Gras, Laurence van Drongelen en Guido Slegtenhorst (met een fraaie boogbal) wat de 4-4 betekende en waar via twee geweldige saves bij beide man minder situaties keeper Gerlof van der Veen ook zijn aandeel had in de revival.

Het laatste bedrijf werd derhalve gestart met een 5-4 achterstand voor de gasten. Een zeker lijkend doelpunt van WZK kon geen genade vinden in de ogen van de arbitrage, waarna Jarno Senz vanaf de midvoorplek fraai scoorde: 5-5.
De slotfase werd nogal hectisch en verliep letterlijk en figuurlijk niet zonder slag of stoot. Man meer situaties werden over en weer niet benut (WZK 2x), beide teams wisten het aluminium naast de keepers te vinden maar niet het net en restte SG WZC 1 met nog 23 seconden te spelen een laatste aanval. Het schot van Jermaine Gras werd gekeerd door de Wassenaarse goalie, echter niet zonder afzetten van de paal hetgeen geconstateerd werd door de arbitrage: strafworp. Jarno Senz belastte zich met dit klusje en liet de keeper volkomen kansloos: 5-6 eindstand.

"Curieus potje", vond coach Cees Loendersloot die zijn ploeg voor de 2e keer dit seizoen van WZK zag winnen. "Onze opzet klopte, we vergaten alleen in de eerste twee parten mee te scoren. Maar we schiepen genoeg kansen, echter de man meer liep totaal niet. Dat gold ook voor WZK want die scoorden nul uit zes. Aan het eind hielden wij de koppies net even koeler dan zij. Ik denk dat de niet toegekende goal flink mentaal doorwerkte. En ondanks dat het niet goed liep, toonden we als team de wil om te winnen, iets dat we nog niet eerder gedaan hadden hier in de 2e klas. Kortom, uitvoering matig, resultaat prima, winst 3 punten.

Door de nederlaag van LZ'86 bij De Zeeuwse Kust is SG WZC 1 nu vierde in de stand en is nummer drie DZT'62 (nederlaag bij BZ&PC) tot op één punt genaderd.

Zaterdag 18 februari speelt Heren 1 SG WZC tegen De Warande 1. In thuishaven De Veur gaat de eerste bal te water om 19.45 uur.

jarno senz

 

Jarno Senz tweemaal scorend en matchwinnaar voor SG WZC 1(archieffoto)