Start Verslagen Heren 1 SG WZC-De Warande 1: 4-8
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Heren 1 SG WZC-De Warande 1: 4-8 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 19 februari 2017 13:42

In een zeer matige uitvoering van een waterpolowedstrijd verloor de thuisploeg verdiend van De Warande 1, de nummer 9 op de ranglijst: 4-8 (periodestanden 1-2, 0-4, 2-1 en 1-1).
SG WZC 1 leek ongeconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen met name in verdedigend opzicht. Ook aanvallend was er weinig initiatief, werd de bal te traag rondgespeeld en misten schoten elke richting. Jarno Senz wist in de eindzoemer van part één vanuit de man meer de bal in het Oosterhoutse netje te krijgen: 1-2.

Periode twee gaf de thuisploeg helemaal niet thuis: er werd niets gecreëerd en nog minder ondernomen om de tegenstander af te stoppen waardoor de gasten vier keer konden scoren: 1-6.
In het laatste deel van de wedstrijd werd het verdedigend beter, zodat de Oosterhoutse aanvallers nog maar twee keer tot scoren konden komen. De gastheren stelden daar in twee periodes drie doelpunten tegenover, misten diverse overtal situaties en een strafworp en kwamen derhalve nauwelijks dichterbij: eindstand 4-8.

"Uitermate teleurstellend", vond ook coach Cees Loendersloot. "Veel te weinig agressie in het spel, we krijgen onze eerste persoonlijke fout – van de in totaal twee! - in het derde partje, maar dan staat het al wel 2-6. Natuurlijk misten we Jermaine Gras als aanspeelpunt maar dat is nog geen excuus dat we zo'n slappe pot spelen. Vanuit de pressing werd het verdedigend beter, maar aanvallend misten we elke overtuiging. Elk seizoen speel je wel eens zo'n wedstrijd, jammer dat dit vanavond tegen deze tegenstander gebeurde waar we normaal gesproken, zeker thuis, van moeten winnen. Scheelt straks 2 tot 3 plaatsen in de eindstand, want we hebben nog een viertal stevige potjes te gaan deze competitie en dan zullen we heel veel beter moeten acteren dan in deze wedstrijd."

Doelpunten: Jarno Senz 3x, Laurence van Drongelen 1x.
Gerlof van der Veen: 5 saves.
Volgende uitwedstrijd is tegen Wiekslag 1 in zwembad Blokweer te Alblasserdam op zaterdag 11 maart, aanvang 20.00 uur.

jarno senz

Jarno Senz mist strafworp maar scoort toch 3x voor SG WZC