Start Verslagen Wedstrijdverslagen week 48
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Wedstrijdverslagen week 48 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 03 december 2017 20:53

Aquadraat Dames 2 - WZC Dames 3: 7-4
Door de winst van vorige week hebben de Zoetermeerse dames de laatste plaats in de poule verlaten, maar een winst maakt nog geen kampioen... WZC was niet opgewassen tegen de dames uit Leiderdorp. Simone toonde weer haar waarde met een doelpunt en diverse goede acties, waardoor de wedstrijd weliswaar verloren werd, maar zeker niet cadeau gegeven is.
Volgende wedstrijd: zondag 10 december, thuis tegen de dames van De Vliet.

Schermafbeelding 2017-12-03 om 20.59.48

Aquadraat AJ1 (Jongens-A <19) - WZC AJ1: 9 - 5
Twee weken geleden werd de thuiswedstrijd van WZC tegen Aquadraat door de thuisploeg verloren. In de uitwedstrijd werd hevig gestreden, wat resulteerde in een groot aantal persoonlijke fouten voor beide teams, en twee strafworpen, die allebei niet benut werden.
Volgende wedstrijd: zondag 10 december, uit tegen MNC in Dordrecht.

D'Elft CM1 (Meisjes-C <15) – WZC CM1: 1-11
In het enige zwembad waar geen Wifi is werden de 8 Zoetermeerse meiden (met invaller Fabienne en Kelsey met een gekneusde enkel) opgewacht door het meisjesteam van d'Elft, dat maar liefst 10 speelsters op de been gebracht had. Helaas was de beheerder er niet, waardoor er enige tijd buiten gewacht moest worden.
Na een wat aarzelend begin (het water is koud in Delft ...) en een schot op de lat van d'Elft, werd het eerste doelpunt gemaakt door WZC. Terecht, want WZC was de betere ploeg: de dames spelen goed samen en kunnen een bal tot op de 10 cm nauwkeurig neerleggen voor een sprintende aanvaller. De keepster van d'Elft had het druk en had ook moeite met het wegwerken van de bal.
Nadat het eerste part in een 1-2 stand voor WZC was afgelopen, namen de dames van de thuisploeg steeds vaker hun toevlucht tot niet-geoorloofde handelingen, zoals vastpakken van ledematen of badpakken (met inhoud). Vanaf de tribune is dat duidelijk te zien, maar de arbitrage zag het minder goed – of floten er niet voor. Later legde een van de scheidsrechters aan de spelers uit dat hij een aantal keren de voordeelregel had toegepast om een WZC aanval niet te onderbreken – een prima beslissing, want de WZC meiden waren veel sneller dan de Delftse meiden en dan is niets zo frustrerend als afgefloten worden.
Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een verdiende 1-11 voor WZC en kon de beheerder van het zwembad het bad weer sluiten.
Volgende wedstrijd: zaterdag 9 december, 18:30 in De Veur, de 3e wedstrijd van de meisjes tegen Westland, dat 2e staat.

WZC index
Deze week werden er slechts 3 wedstrijden gespeeld: met 2x verlies en 2x winst was de gemiddelde wedstrijdscore 1 punt en het gemiddeld doelsaldo was ook +1,00. De stand in de WZC index wijzigt niet.

Schermafbeelding 2017-12-03 om 20.54.26